Senatorul Paul Stănescu a fost reconfirmat, marţi, în funcţia de preşedinte al PSD Olt, în cadrul Comitetului Executiv al Organizației Județene, social-democraţii vrând astfel să pună capăt zvonului privind înlăturarea sa de la şefia filialei.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de preşedintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, Comitetul Executiv al Organizației Județene Olt a Partidului Social Democrat a hotărât, marţi, susţinerea actualei formule de guvernare, „pentru a duce la bun sfârșit proiectele asumate în fața electoratului”, și respingerea moţiunii de cenzură.

Totodată, social-democraţii olteni au acordat un vot masiv pentru continuarea mandatului de preşedinte al PSD Olt pentru senatorul Paul Stănescu.

„Cu o prezență de 153 de persoane, adică 90% din numărul total al membrilor CEx, Președintele Paul Stănescu a primit un vot masiv de încredere de la primari, viceprimari, parlamentari, consilieri județeni și locali și președinți de organizații, obținând 152 voturi «pentru», un vot  «împotrivă» și zero «abţineri» în vederea continuării mandatului de președinte al organizației noastre”, se arată în comunicatul citat.

Social-democraţii din Olt au lansat şi o „invitaţie” celor care ar încerca să preia conducerea filialei judeţene, altfe decât „statutar și democratic”.

„De asemenea, Organizația noastră menționează că, cei care doresc preluarea conducerii PSD Olt, o pot face doar statutar și democratic și îi invităm să candideze în cadrul Conferinței Județene de Alegeri”, se mai arată în comunicatul semnat de Marius Oprescu.

Articolul precedentA fost amplasat primul cort pentru colectarea legumelor, în Olt. Produsele ajung în magazinele Casei de Comerț Unirea
Articolul următorSlatina: Intrare liberă la premiera filmului „Între chin şi amin“