Site-ul de știri al Trustului Realitatea își menține poziția în top 3 cele mai bune site-uri de știri din România și în luna martie. Informațiile LIVE și conținutul de calitate, pe plan intern și internațional, dezvăluirile în exclusivitate din emisiunea „Culisele statului paralel” despre „băieții deștepți” care au îngropat industria țării, cât și informațiile oficiale, din surse sigure, despre valul pandemic prin care trecem au poziționat site-ul www.realitatea.net pe locul 2 în online-ul românesc. 

Potrivit datelor centralizate, în luna martie, site-ul www.realitatea.net a înregistrat aproape 8,6 milioane de cititori unici și 28,5 milioane de afișări.

Cel mai activ public este cel cu vârsta cuprinsă între 25 și 34 de ani. Aproape 25% dintre cititori provin din această grupă. 55% din public este feminin.

Și comunitățile de români din străinătate citesc site-ul www.realitatea.net, dovedind încrederea pe care o au în Trustul Realitatea. Conform centralizării, în top sunt cititorii din Marea Britanie, Germania, Italia și Spania.

Peste 98% dintre cititori au accesat site-ul de pe dispozitive mobile.

La nivel de grup, toate celelalte site-uri din Trustul Realitatea au înregistrat, în luna martie, așa cum era de așteptat, o creștere constantă, consolidându-și poziția în online-ul românesc. Vă mulțumim! 

Articolul precedentPreşedintele USR Olt, subprefectul Bădici, desemnat să preia atribuţiile prefectului, când acesta lipseşte
Articolul următorVIDEO Culisele Statului Paralel, 1 aprilie: Cum a fost distrusă industria autohtonă a zahărului