Ediție incendiară la Realitatea Sportivă! Anamaria Prodan face dezvăluiri explozive despre căsătoria cu Laurențiu Reghecampf. Sexy impresara a decis să rupă tăcerea și să vorbească deschis despre viața de familie, dar și despre ce a însemnat scandalul în care s-au găsit implicați odată cu apariția în scenă a amantei Corina.

„Dacă nu era Prodan, cine Dumnezeu vorbea de Reghecampf?! Până la urmă, Reghecampf era soțul Anamariei Prodan, nu invers. Poate a fost și asta o problemă, o pălărie mare căsnicia asta”, a spus Anamaria Prodan, la Realitatea Sportivă. 

„Am un copil cu Laurențiu Reghecampf și nu a putut să facă pasul asta frumos, demn, l-aș fi acoperit și acum, cum l-am acoperit în ultimii ani. Din lumea asta în care a decăzut aș fi făcut cumva să mai acoperim mirosul ăsta de rahat, să îl ajut să plece din țară. Aici e greu, în lumea fotbalului când faci asemenea greșeli, când ajungi să ai la braț domnișoare cunoscute… când ajungi ultimul să cunoști domnișoare de-astea, lumea rade, nu mai poți să ieși în oraș. Acum, cu diferite personaje la braț, e altfel, e cumplit. Nu se mai ridică lumea în picioare”, a adăugat Anamaria Prodan.

În ciuda derapajelor soțului său, Anamaria spune că ar fi fost dispusă să-l acopere în scandalul fotografiilor care o aveau ca protagonistă pe amanta Corina Caciuc, cea pentru care Reghe a dat cu piciorul căsniciei și familiei.

„Poate reușeam să-l acopăr cu apariția acestor fotografii, dezbrăcată, cluburi de noapte. E un om extraordinar în esență, e un antrenor fabulos, un om cred eu bun care nu știu ce s-a întâmplat de a ieșit din matca lui. El cât a stat lângă mine și a fost serios și s-a concentrat la fotbal, el a fost cel mai tânăr antrenor român care a jucat finală de Champions League Asia, cu sacrificii mari”, a mai spus Anamaria Prodan.

Articolul precedentVIDEO Vino alături de Rizea, în fața Parlamentului, pentru a cere revocarea din funcție a lui Vadim Cojocaru
Articolul următorAnamaria Prodan îl face praf pe Reghecampf. Dezvăluiri – divorțul anului: „Ai apăsat pe butonul de autodistrugere, vei fi dat afară și de la Craiova”