Un scandal izbucnit pe fondul unei şicanări în trafic între mai multe persoane, vineri seara, în comuna Grădinari, a fost aplanat de poliţişti şi jandarmi după ce s-au tras focuri de avertisment. O persoană a ajuns la spital.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că în urma focului de avertisment nu au rezultat victime sau pagube materiale.

Conflictul a pornit de la o şicanare în trafic între un bărbat din Grădinari şi un tânăr din judeţul Vâlcea.

„Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că, pe fondul unei șicanări în trafic între un bărbat, de 45 de ani, din comuna Grădinari și un altul, de 20 de ani, din comuna Lungești, județul Vâlcea, a izbucnit un scandal, la care au participat mai multe persoane. Pentru aplanarea conflictului au intervenit și luptătorii din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale Olt și o grupă de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt”, a declarat Alexandra Dicu.

Tânărul din Vâlcea a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

„Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe”, a mai declarat reprezentantul IPJ Olt.

Articolul precedentDan Barna, sancţionat de primarul din Slatina: „Atâta aroganță și misecuvinism mai rar”
Articolul următor22 milioane lei pentru modernizarea şi extinderea iluminatului public din Slatina