Mulți dintre candidații la alegerile prezindețiale nu pot oferi românilor o viață mai bună, a transmis astăzi senatorul Paul Stănescu. El a explicat că PSD este un partid politic unit, capabil să ducă la bun sfârșit un program electoral în interesul cetățenilor. 

Alegerile prezidențiale nu sunt doar o competiție electorală între candidați, ci și o luptă electorală între partide, susține președintele  PSD Olt, Paul Stănescu. El a mai precizat că proiectul prezindențial al social-democraților este chiar programul lor de guvernare. „Singurul proiect concret al alegerilor prezidențiale este cel al PSD. De ce? Pentru că proiectul nostru prezidențial este chiar programul nostru de guvernare și lucrurile bune pe care le-am făcut pentru români. Pentru greșelile pe care le-am făcut am decontat politic în alegerile europarlamentare, dar acum este timpul să strângem rândurile și să luptăm cu cei care vând, în mare parte, doar iluzii”, a declarat Paul Stănescu.

PSD Olt a mai transmis, prin vocea lui Paul Stănescu, că social democrații vor strânge rândurile și le vor explica oamenilor ce au reușit să facă pentru ei până acum. „Important este ca, în ciuda tuturor dificultăților prin care am trecut, să arătăm că în aceste alegeri suntem o echipă strânsă și că rezultatele guvernării social-democrate se văd, în mod concret în viața de zi cu zi a românilor. În această guvernare, fiecare român a beneficiat fie de o creștere salarială, de facilități fiscale, de mărirea punctului de pensie, de scuturi de taxe și impozite sau alte beneficii. Cred că în guvernarea PSD nimeni nu a fost dat deoparte și am reușit să ținem cont de interesele românilor. Și ceea ce contează este că, în continuare, avem de oferit rezultate”, a atransmis printr-un comunicat de presă liderul PSD Olt.

Articolul precedentPrimarul Emil Moț cere demisia consilierilor locali ai PNL Slatina
Articolul următorAjunge la Slatina Primul Muzeu al Iluziilor Optice din România