Proprietarii a două blocuri din Slatina, reabilitate cu fonduri din bugetul local, își vor primi în curând notificările de plată. Ei vor avea de achitat o contribuție de 10% din valoarea lucrărilor, ceea ce înseamnă între 500 și aproximativ 2.000 de lei în cazul persoanelor fizice, în funcție de suprafața locuinței. Agenții economici achită taxe ceva mai mari, care pot depăși 3.000 de lei.

Blocul 9, cu scările A și B de pe strada Elena Doamna, dar și blocul 11C, scările A și B de pe strada Zmeurei sunt ultimele ale căror lucrări au fost recepționate. Urmează aprobarea în consiliul loca, pentru ca apoi toți proprietarii să primească înștiințările de plată.

Sumele pot fi achitate în rate, pe o perioadă de 9 ani, la sediul Direcției Administrarea Patrimoniului Slatina. Autoritățile dau, de asemenea, posibilitatea proprietarilor să plătească în două tranșe taxa calculată pe fiecare an, astfel:„- prima rată se va achita pana la data de 31 martie a fiecărui an; – a doua rata se va achita pana la data de 30 septembrie a fiecărui an”, se precizează într-un proiect de hotărâre care va fi supus aprobării consilierilor locali.

 

 

Articolul precedentAccident Dobrosloveni. O femeie a fost lovită mortal de un autoturism
Articolul următorPoliţista care şi-a înjunghiat şeful vrea în libertate. Decizia instanţei