Firma de spații verzi a Slatinei, Dezvoltare Urbană, amenajează un părculeț nou, în apropierea Spitalului Județean de Urgență. Zona, circulată atât de locatari cât și de pacienții unității medicale, nu avea până acum alei și nici suficiente bănci, iar cei care o tranzitau erau nevoiți să meargă pe  lângă blocuri, spre nemulțumirea locatarilor.

Lucrările la noul parc de pe strada Trandafirilor au început de câteva zile, cu amenajarea aleilor, iar într-o săptămână are trebui să se finalizeze. Vor fi amplasate bănci, coșuri de gunoi, suprafețe cu gazon, dar și ronduri cu flori.

„Vom monta și un sistem de irigații și vom reamenaja spațiile verzi. De asemenea, va fi refăcută statuia lui Carol I, iar aceasta va fi și iluminată. Am decis să amenajăm acest părculeț care să aibă și căi de acces pentru că se circula foarte mult pe aleile de lângă blocuri, iar acest lucru îi deranja pe locatarii din zonă”, a explicat Alexandru Berechet, purtătorul de cuvânt al firmei de spații verzi, Dezvoltare Urbană Slatina.

Dezvoltare Urbană mai lucrează și pe Bulevardul A.I. Cuza, peste drum de sediul Prefecturii Olt, unde montează sisteme de irigații modern și reamenajează spațiile verzi.

Articolul precedentImagini VIDEO de la accidentul violent de pe centura Caracalului
Articolul următorParlamentarii de Olt se raliază în spatele lui Stănescu: „Luptele interne, schimbările repetate de premieri și miniștri nu reprezintă acest partid“