Primăria Slatina a deci să organizeze Târgul de Crăciun în noul parc și să suplimenteze bugetul dedicat activităților de Sărbători. În parc vor fi organizate concerte și va funcționa un patinoar în aer liber.

Se anunță sărbători de iarnă de poveste, la Slatina. Autoritățile au decis să mute Târgul de Crăciun de pe Esplanadă în parcul Tineretului, iar aici vor fi organizate mai multe spectacole și activități pentru copii. „Având în vedere  faptul că au fost finalizate lucrările de amenajare parc la fosta Unitatea Militară din strada Tunari, nr.1 acesta fiind cel mai mare parc din municipiul Slatina, anul acesta va fi organizat în această locație ”Târgul de Crăciun” în perioada 1 – 27 decembrie 2019, eveniment care îi întâmpină pe vizitatori cu o serie de atracții care celebrează Crăciunul autentic românesc: spectacole artistice, patinoar în aer liber, carusel pentru copii, căsuța lui Moș Crăciun și personaje de poveste dar și o zonă gastronomică cu produse tradiționale”, spun reprezentanții Primăriei Slatina.

Din economiile care s-au făcut în urma organizării altor manifestări publice sau din sumele necheltuite pentru unele activități prevăzute în programul cultural, s-a realizat o suplimentare a bugetului acestui eveniment. 285.000 lei vor fi redirecționați, prin hotărâre de consiliu local, pentru Târgul de Crăciun. Banii se vor adăuga celor 425.000 lei prinși în bugetul evenimentului încă de la începutul anului.

La Slatina, primăria va organiza și un concert de Revelion în aer liber, suma alocată în acest sens fiind de 220.000 lei. De asemenea, „Desaga lui Moș Crăciun” și „Povestea lui Moș Nicolae” sunt alte proiecte pentru care primăria va aloca și anul acesta fonduri.

Articolul precedentOlt: Zeci de şoferi au rămas pietoni, în weekend
Articolul următorCazul Caracal, aproape să se repete? Adolescentă dispărută timp de 24 de ore