Poliţiştii din Topana sunt cercetaţi de superiori după ce un tânăr din localitate, în vârstă de 26 ani, susţine că a fost bătut de agenţi, fiind internat la Spitalul Judeţean Piteşti, cu mai multe fracturi.

Ionuţ Narcis Dinescu ar fi fost bătut de poliţiştii din Topana, sâmbătă seara, tânărul fiind deja parte într-o altă altercaţie. Familia bărbatului de 26 de ani reclamă brutalitatea intervenţiei agenţilor.

„Vă daţi seama dacă este în spital că este într-o stare rea. Are coaste rupte, ficat prăpădit, plămânii afectaţi. E destul de rău! Este internat la Spitalul Judeţean ed Urgenţă Piteşti”, a afirmat unchiul lui Dinescu.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, spune că Dinescu ar fi devenit reclacitrant la vederea oamenilor legii, aceştia fiind nevoiţi să îl încătuşeze. Mai mult, tânărul a fost şi amendat de poliţişti. Ulterior, după ce a ajuns la Spitalul Judeţean Piteşti, Ionuţ Narcis Dinescu a declarat că este victima unei agresiuni a poliţiştilor.

Din acest motiv, conducerea IPJ Olt a dispus verificarea modului în care oamenii legii din Topana au intervenit.

„La data de 7 septembrie, în urma unui apel prin SNUAU 112, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Topana au intervenit pentru a aplana un conflict spontan. Întrucât una dintre persoane a devenit recalcitrantă la vederea polițiștilor, aceștia au încătușat persoana respectivă. În ceea ce privește modalitatea de intervenție a polițiștilor, au fost dispuse verificări prin Biroul Control Intern al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, iar la finalizarea acestora vor fi luate măsuri legale”, a declarat Alexandra Dicu.

Articolul precedentMinisterul Apelor și Pădurilor, campanie de informare a fermierilor olteni despre gestionarea gunoiului de grajd
Articolul următorModificări importante în „Codul de bune practici agricole”. Agricultorii pot veni cu propuneri