O femeie în vârstă de 32 de ani, din Drăgănești-Olt, care în urmă cu aproape o lună a încercat să ofere mită, polițiștilor doljeni, un televizor și mai multe sticle de whisky, pentru ca aceștia să nu îi facă dosar penal unui cunoscut prins fără permis la volanul unei mașini, a fost trimisă în judecată.

Dosarul tinerei se află pe rolul Tribunalului Dolj, instanţă care a decis să o plaseze sub control judiciar pe 60 de zile.

Evenimentul pentru care tânăra a fost trimisă în judecată s-a petrecut, în luna septembrie. Un bărbat de 29 de ani, din comuna Caraula,  a fost depistat de poliţiştii din Craiova în timp ce conducea un autoturism pe strada Bibescu, din localitate, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În plus, în urma verificărilor efectuate de poliţişti, a rezultat faptul că autoturismul respectiv era neînmatriculat în circulaţie, iar plăcuţele care erau montate pe acesta nu erau atribuite niciunui vehicul.

Femeia în vârsta de 32 de ani era și ea în mașină. Aceasta a dus televizorul și sticlele de whisky în sediul poliției, în speranţa că oamenii legii vor renunţa la a-i face dosar penal şoferului.

„De asemenea, în autoturism, la momentul depistării se mai afla o femeie de 32 de ani, din oraşul Drăgăneşti-Olt. În timp ce aceştia se aflau la sediul Biroului Rutier Craiova, pentru întocmirea actelor de cercetare penală, femeia a încercat să ofere poliţiştilor un televizor şi mai multe sticle de whisky, pentru a nu lua măsurile legale faţă de persoana depistată la volan”, precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

La fața locului au fost chemați ofițeri din cadrul Direcției Generale Anticorupție.

Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, iar apoi arestată preventiv.

Articolul precedentAmplasarea unei replici a Coloanei Infinitului în Capitală, decizie a CGMB
Articolul următorElevii din Slatina, provocați să descopere opera lui Eugen Ionescu