Parcul de la unitatea militară va fi un loc perfect pentru sport și mișcare în aer liber. În proiect sunt prevăzute un teren de sport multifuncțional cu tribune, o pistă de alergare, aparate de fitness în aer liber și locuri de joacă noi, toate fiind în această perioadă în amenajare.

Noul parc amenajat de Primăria Slatina pe terenul fostei unități militare nu va doar o oază de liniște și verdeață. Autoritățile au inclus în proiect și zone destinate iubitorilor de mișcare, dar și spații generoase de joacă. Acestea din urmă vor avea inclusiv aparte de fitness, spune reprezentantul constructorului, care pregătește deja terenul pentru amplasare lor. „Locurile de joacă începem acum să le amenajăm. Sunt 2 locuri, unul de 230 de metri pătrați, altul de 280 de metri pătrați. Vor avea și aparate fitness și ne dorim să fie diferite față de ceea ce există acum în oraș”, a  spus Cornel Popescu, șef de șantier

Terenul de sport va fi unul multifuncțional, cu suprafață de tartan și tribune. Amplasamentul a fost stabilit, iar primele lucrări au fost finalizate. „Tribunele ne-au venit, avem 2 gradene de 15 locuri, 30 de locuri în total. Așteptăm când se face vremea mai călduroasă să punem tartanul. Pista de alergare e trasată, am pus materialul granular, balastul și urmează să punem betonul”, a mai spus șeful de șantier.

Noul parc va dispune și de un sistem de iluminat inteligent, care prevede inclusiv jocuri de lumini pe alei. În prezent, pe șantier se lucrează intens, iar constructorul spune că vrea să finalizeze lucrările cât mai curând.

 

Articolul precedentRăsturnare de situaţie în cazul bărbatului care ar fi fost ucis şi îngropat la halda de gunoi a Slatinei
Articolul următorZeci de fermieri din Coteana, protest la sediul PNL Olt. Ce vor crescătorii de animale