Doi tineri din comuna Găneasa se află în arest, după ce în noaptea de sâmbătă spre duminică au tâlhărit o prostituată, pe o stradă din Slatina. Tânăra, în vârstă de 24 de ani, s-a urcat în mașina celor doi, pe care i-a considerat clienți, însă aceștia au bătut-o, i-au luat banii și bijuteriile și s-au făcut nevăzuți.

Femeia a sunat apoi la 112 și a anunțat ce i s-a întâmplat. Tânăra, originară din comuna Mateești, județul Vâlcea, că în timp ce se afla pe strada Pitești din municipiului Slatina, s-a urcat într-un autoturism de culoare neagră, fără numere de înmatriculare, în care se aflau trei bărbați.

Cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din oraș, polițiștii i-au găsi pe ce doi tineri. „Aceasta, împreună cu doi dintre bărbați, s-au deplasat pe o stradă lăturalnică din localitate, unde susține că ar fi fost lovită cu pumnii, deposedată de o geantă în care avea suma de 400 lei, trei inele din aur și actele de identitate, după care aceștia au plecat cu autoturismul într-o direcție necunoscută. În urma cercetărilor efectuate au fost identificați cei doi bărbați cu vârstele de 22 și 26 de ani, ambii din comuna Găneasa, județul Olt, bănuiți de comiterea faptei”, au anunțat reprezentanții IPJ Olt.

Față de aceștia, s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, fiind dispusă măsura reținerii pe o perioada de 24 de ore. În ziua de 30 septembrie instanța de judecată a dispus arestarea preventivă a celor doi bărbați pe o perioadă de 30 de zile. Activitățile s-au desfășurat și cu sprijinul Poliției Locale Slatina, prin punerea la dispoziție a filmărilor înregistrate de camerele de supraveghere de pe raza municipiului Slatina.

Tânărul de 22 de ani care a participat la tâlhărie a fost depistat în week-end de polițiștii rutieri în timp ce conducea o mașină pe strada Tudor Vladimirescu, din Slatina, deși avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat. El s-a opus recoltării de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Articolul precedentCasă distrusă de flăcări de la o lumânare – FOTO&VIDEO
Articolul următorAjutoare de minimis pentru alte trei legume cultivate în spații protejate. Câți agricultori olteni pot beneficia de ele