Un tânăr în vârstă de 18 ani, din Ianca, a ajuns la spital, joi seara, după ce a intrat cu autoturismul într-un pom aflat pe marginea drumului, la limita județelor Olt și Dolj. La spital au ajuns şi alţi doi tineri care se aflau în maşină. Şoferul nu avea permis de condus de conducere.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu, a declarat că în accident a fost implicat un singur autoturism, în care se aflau trei tineri.  În urma accidentului, șoferul autoturismului, în vârstă de 18 ani, din comuna Ianca, a rămas încarcerat. El a ajuns la spital.

„Pentru extragerea victimei, pompierii de la descarcerare au îndepărtat mai multe elemente de caroserie, tânărul având membrele inferioare blocate sub bordul autovehiculului. Pacientul a fost preluat de echipajele medicale, conștient, cu fracturi la membrele inferioare, dureri toracice și lombare și a fost transportat la Spitalul Corabia”, a declarat Băsăşteanu.

La spital au ajuns şi celelalte două persoane din maşină.

„Celelalte două persoane aflate în autoturism, un tânăr, în vârstă de 18 ani și unul în vârstă de 16 ani, ambii din comuna Ianca, au fost preluați, conștienți, cu diverse traumatisme prin accident rutier, de echipajele SAJ Dolj și transportați la Spitalul Dăbuleni”, a mai declarat Alin Băşăşteanu.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, a declarat că şoferul nu avea permis de conducere, pe numele său fiind deschis un dosar de cercetare penală pentru conducere fără permis şi vătămare corporală din culpă.

 

Articolul precedentPrimarul din Slatina acuză Ministerul Tineretului şi Sportului, în cazul Ştrandului Progresul: „Nu am cu cine să mă înțeleg“
Articolul următorCozmin Gușă, despre amnistie şi graţiere: „Sunt de acord doar în aceste condiții“