Primăria Slatina pregătește cea de-a treia ediției a Zilelor Municipiului, eveniment devenit deja tradiție în orașul de pe malul Oltului. Astfel, de pe 5 până pe 7 iunie, slătinenii sunt invitați să își petreacă serile alături de artiști renumiți, care vor susține concerte pe esplanadă.

Pentru al treilea an consecutiv, autoritățile din Slatina sărbătoresc Zilele Municipiului. Anul acesta se împlinesc 40 de ani de când Slatina a fost declarată municipiu- iulie 1979. Sărbătorile verii încep în data de 5 iunie, de la ora 20.00, cu un recital al trupei Alutus Slatina. Tot vineri, pe 5 iulie, de la 21.00 urcă pe scenă Ami și bandul său, iar de la 21.45  este programat un recital al lui Randy.

Ziua de sâmbătă îi are ca protagoniști ai distracției pe Lavinia Pârva, de la ora 21.00 și pe Ștefan Bănică Jr. de la 21.45.

Duminică, pe 7 iunie, Zilele Municipiului se încheie cu spectacolele a doi artiști cunoscuți. Connect-R va urca pe scenă la ora 20.15, iar Lidia Buble va încheia zilele orașului cu un recital care începe la ora 21.00.

Articolul precedentIncendiu la o covrigărie din centrul Slatinei
Articolul următorNumărul doi din organizaţia condusă de Paul Stănescu, declaraţie fără menajamente, în pragul Congresului: „Majoritatea, candidaturi slabe, oameni care nu reprezintă nimic pentru Partidul Social Democrat“