Un bărbat de 59 de ani este cercetat de procurorii din judeţul Olt pentru agresiune sexuală, după ce a pipăit o fată de nouă ani în timp ce se aflau într-un microbuz. El a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Balş au anunţat, marţi, că procurorii au început urmărirea penală a unui bărbat de 59 de ani, pentru agresiune sexuală săvârşită împotriva unui minor, relatează News.ro.  

Un fost primar din Vaslui și actual candidat a fost reținut după ce a încercat să mituiască doi polițiști

”În fapt, din mijloacele de probă administrate până în acest moment, rezultă că data de 09.05.2024, inculpatul, în timp ce se afla în staţia de autobuz de zona Oficiului Poştal Balş, a luat-o de mână pe persoana vătămată, în vârstă de 9 ani, pe care nu o cunoştea. Ulterior, a urcat după aceasta într-un microbuz care circula pe ruta Balş – Călui, s-a aşezat lângă ea, a continuat să o ia de mână şi a mângâiat-o pe picior, în zona inghinală, provocându-i persoanei vătămate o stare de temere şi de disconfort şi fiind la un moment dat observat în mod direct de către două martore, care au invitat-o pe persoana vătămată să se mute pe un alt loc, lângă acestea”, au precizat procurorii.

Bărbat reținut pentru furt din școală. A „plecat” cu 5.000 de lei la el și cu aparatură electronică

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind prezentat apoi Judecătoriei Balş care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Articolul precedentDosarul accidentului de la 2 mai. Sfidare totală din partea tatălui șoferului drogat
Articolul următorCod galben de viituri în mai multe zone din țară, începând de marți seară