Liderii liberalilor olteni s-au reunit astăzi într-o conferință de presă în cadrul căreia au anunțat că toate organizația ALDE Piatra- Olt s-a înscris în PNL. Un moment inedit al  a fost cel în care primarul din Studina, Marian Vasile, a susținut un recital muzical, la chitară, dedicat tuturor femeilor.

Conferință cu surprize astăzi, la sediul PNL Olt. Președintele Liviu Voiculescu și cei doi vicepreședinți Marian Vasile și Daniel Tudor au oferit flori doamnelor și domnișoarelor și le-au dedicat cântece. Întâlnirea a debutat însă cu teme politice, liderii liberali anunțând că organizația ALDE Piatra- Olt a trecut la PNL.

Liberalii olteni au anunțat că susțin decizia președintelui Klaus Iohannis de a retrimite proiectului bugetului de stat în Parlament.

Momentul neașteptat al conferinței a fost la final, când vicepreședintele liberalilor, primarul din Studina, Marian Vasile, a încântat jurnaliștii cu melodiile sale dedicate femeii.

Articolul precedentÎncă trei capturi de lemne transportate ilegal, în Olt. Polițiștii au dat amenzi de 13.000 lei / FOTO
Articolul următorDouă handbaliste ale CSM Slatina, convocate la lotul național