Slătineanul Vlad Tănase a fost selectat să participe la una din probele celei mai importante competiții din lume, Ultra-Trail du Mont-Blanc (UTMB). Vlad face echipă cu ultramaratonistul Emilian Croitoru.

Cursa cursa PTL (Petite Trotte à Léon), pe care o vor parcurge cei doi este organtizată pe o distanță de 300 de kilometri în masivul Mont-Blanc, la intersecția Elveției, Franței și Italiei. „Ne numim “Together”, poate pare pueril. Ne-am gândit însă ca acolo vom avea nevoie de o ancora în momentele dificile. Așa că vom fi acolo, la PTL, unde ne vor sta înainte circa 300 km cu aproximativ 25.000 m diferență de nivel pozitivă cumulată. Timp de aproape 7 zile vom avea de parcurs un traseu necunoscut pe care îl vom afla cu doar câteva zile înainte de start. Va fi dur, dar vom fi acolo. Si vom fi împreună”,a  scris astăzi Vlad Tănase pe Facebook.

Concursul are loc în perioada 26 august – 1 septembrie, iar în acest an au aplicat 139 de sportivi români pentru a lua startul în 6 curse, fiind acceptați 55, printre care și slătineanul Tănase. El a avut performanțe sportive remarcabile și în 2017, când Primăria Slatina i-a înmânat distincția de „personalitatea anului”, la manifestările organizate de Zilele Slatinei.

Articolul precedentMall la Slatina. Trei firme vor să construiască pe terenul fostei unităţi militare
Articolul următorUn nou val de zăpadă. Zeci de utilaje acţionează pe străzile Slatinei – FOTO