Cei care vor să vândă mărțișoare în Slatina sunt așteptați în această perioadă să depună cereri pentru concesionarea terenului. Vor fi două zone pentru care se vor emite autorizații, pe Bulevardul A.I. Cuza și pe strada Ecaterina Teodoroiu, în cartierul Steaua. Data limită pentru solicitarea spațiilor este 15 februarie.

Direcția Generală Economică înregistrează în această perioadă cereri din partea comercianților de mărțișoare. Aceștia își vor putea vinde marfa în două zone ale orașului, aceleași ca și anul trecut. „Până la această oră avem 85 de solicitări în vederea comercializării acestor mărțișoare, 65 de cereri pentru Bulevardul A. I. Cuza și 21 pentru zona Steaua. Perioada de comercializare ar fi 22 februarie- 8 martie”, a explicat Alin Calotă, director Direcția Economică Slatina

Cei care nu și-au depus încă solicitările mai au la dispoziție doar câteva zile, spun reprezentanții Direcției Economice. Urmează o perioadă de analiză a documentelor apoi se va trece la eliberarea acordurilor. „Cererile se pot depune până la data de 15 februarie. După această dată vom proceda la întocmirea acordurilor de funcționare. Solicitanții vor plăti o taxă de 4,56 le pe metru pătrat pe zi și acordul de funcționare de 15 lei pe zi”, a mai spus Alin Calotă.

Numărul comercianților va fi aproximativ același ca și anul trecut, având în vedere numărul cererilor depuse până acum. Cei mai mulți vor concesiona suprafețe mici, cuprinse între 1,5 și 3 metri pătrați, iar câțiva comercianți își vor amplasa standuri ceva mai mari, care vor ocupa 9 sau 10 metri pătrați.

Articolul precedentDrum blocat de un TIR încărcat cu furaje care s-a răsturnat – FOTO&VIDEO
Articolul următorGest radical al unei femei din Olt. Şi-a ucis concubinul care întârzia la cârciumă