1 octombrie, Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, va fi sărbătorită și la Slatina. Toți pensionarii sunt invitați după-amiază, de la ora 17.00, la un spectacol oferit de Doina Oltului. De asemenea, vârstnicii care locuiesc în Centrul de Îngrijire și Asistență Slatina vor avea și ei parte de momente festive.

Primăria Slatina a anunțat că va organiza și anul acesta un eveniment dedicat persoanelor de vârsta a treia. Pentru ei, artiști cunoscuți ai formației Doina Oltului vor urca pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor.

„Astăzi, cu prilejul sărbătoririi ”Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice” vom desfășura un eveniment în cinstea acelora dintre dumneavoastră care prin devotamentul în activitatea profesională ați construit România de astăzi.
În semn de respect și mulțumire pentru implicarea și perseverența de care ați dat dovadă de-a lungul timpului, vă așteptăm astăzi să ne bucurăm împreună la ora 17.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor de un spectacol extraordinar de muzică populară oferit de Ansamblul Folcloric „Doina Oltului”.

La mulți ani cu multă sănătate dragii noștri seniori!”, le-a transmis vârstnicilor primarul Slatinei, Emil Moț.

Iar bătrânii care nu pot ajunge la spectacol vor avea parte de un moment festiv organizat de Direcția generală de Asistență Socială și Protecția Copilului la Centrul de Îngrijire și Asistență de pe strada Toamnei.

Articolul precedentAccident cu victime multiple în Olt. Cinci persoane, printre care doi copii, la spital
Articolul următorŞef nou la Poliţia Caracal, începând de astăzi