Patru tineri din Slatina, cu vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani, au murit noaptea trecută, după ce autoturismul în care se aflau a intrat într-un autotren. Acccidentul s-a petrecut pe drumul naţional DN 65, la ieşirea din Balş spre Craiova.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ OLt, Alexandra Dicu, accidentul s-a petrecut după ce un bărbat în vârstă de 24 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe drumul național DN 65, ar fi pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule condus , de un bărbat în vârstă de 58 de ani, din orașul Bals.

În urma impactului, 4 persoane, cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, toate din municipiul Slatina, au decedat. Este vorba despre persoanele aflate în autoturism.

„În accident au fost implicate un autocamion, în care se afla doar șoferul și un autoturism, în care se aflau patru persoane. La sosirea echipajelor, toate cele patru persoane aflate în autoturism, trei bărbați și o femeie prezentau leziuni incompatibilitate cu viața, echipajele medicale constatând decesul acestora. Șoferul autocamionului, în vârstă de 58 de ani, cu traumatism cranio-cerebral, a fost transportat la UPU Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Poliţiştii fac cercetări pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Imagine