Un tată a fost filmat în timp ce îşi bate fiul de 7 ani cu o cruzime ieşită din comun. Scena de groază s-a produs la începutul lunii ianuarie, în comuna Frumosu, judeţul Suceava. 

 În înregistrarea video făcută în locuinţa familiei se vede cum bărbatul îşi trânteşte fiul de pământ şi îl loveşte apoi în repetate rânduri cu o scândură, sub privirea mamei care în tot acest timp pare să se amuze, scrie Adevărul.

Un copil de numai 7 ani din comuna suceveană Frumosu a fost bătut fără milă de propriul tată, un bărbat trecut de prima tinereţe. Scena de groază a fost filmată în locuinţa familiei.

Înregistrerea video a ajuns apoi, în împrejurări încă neclare, pe Facebook. În fimare se vede cum bărbatul îşi apucă copilul de gât, îl împinge în poziţie verticală pe sol, cu faţa în sus, după care îl ridică deasupra solului şi îl izbeşte pur şi simplu de podeaua casei.

Apoi, pune mâna pe un obiect care pare a fi o scândură şi îl loveşte cu sete pe băiat.  În tot acest timp, mama copilului este în încăpere şi priveşte întreaga scenă de pe un scaun, ba chiar pare să se amuze în timp ce trage dintr-o ţigară. Femeia nu intervine ca să îşi apere copilul de mânia tatălui.

După apariţia clipului în spaţiul public, poliţiştii suceveni s-au autosesizat şi au început o anchetă. Au luat legătura cu mama băiatului agresat şi au întrebat-o dacă are nevoie de ordin de protecţie şi dacă vrea să depună o plângere împotriva soţului pentru agresiune. Femeia a refuzat categoric să ia vreo măsură.

Sursa foto: adevarul.ro

Articolul precedentCine e Vlad Voiculescu, dezvăluiri în premieră. Controversele din jurul ministrului Sănătății
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 154. Salvarea turismului românesc vine de la Hollywood – Ce peliculă se va filma în țara noastră