Zeci de poliţişti, jandarmi, pompieri, mascaţi şi localnici caută, la ora transmiterii acestei ştiri, o fată în vârstă de 13 ani, din comuna Voineasa, care a plecat de la locuinţa bunicilor săi, din aceeaşi localitate, şi n-a mai revenit.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că acţiunile de căutare se desfăşoară atât pe raza localităţii cât şi în zonele limitrofe.

„Polițiști, jandarmi, pompieri olteni și echipe ale Serviciului de Acțiuni Speciale Olt, cu sprijinul oficialităților și locuitorilor din comuna Voineasa, județul Olt, desfășoară, în aceste momente, activități de căutare a unei minore, de 13 ani, din această localitate. Minora este căutată atat pe raza comunei, cât și în zonele limitrofe. La data de 5 ianuarie 2020, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin SNUAU 112 cu privire la faptul că Vişoreanu Ionela Mădălina, de 13 ani, din comuna Voineasa, județul Olt, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit”, a declarat reprezentantul Poliţiei.

Fata are o înălțime de 1,50-1,60 m, aproximativ 45 kg, constituție atletică, păr șaten, ochi căprui.

În momentul plecării, minora purta blugi albaștri, geacă din fâș gri și teniși negri.

„Persoanele care dețin informații cu privire la minora căutată, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție”, transmit poliţiştii.

Potrivit unor surse locale, în cursul zile, minora a fugit la bunici, deoarece tatăl său este un cunoscut consumator de băuturi alcoolice, iar lucrurile acasă nu sunt deloc liniştite. Fata ar fi plecat apoi din locuinţa bunicilor şi s-ar fi dus în pădurea din apropiere.