Firma care a câștigat licitația de colectare și transport al deșeurilor din tot județul, Rosal, fondată de Silviu Prigoană, trebuie să aducă 70 de mașini noi în Olt. Cel puțin asta rezultă din oferta depusă și din contractul semnat cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Olt-Eco înființată de Consiliul Județean.

Societatea din București va colecta și va transporta gunoaiele din toate localitățile județului, inclusiv din cele în care Salubrisul asigură aceste servicii acum, respectiv Slatina, Balș și alte câteva localități din Olt. Cei de la Rosal au termen 120 de zile din momentul în care au semnat contractul cu ADI Olt-Eco să se organizeze pentru a strânge gunoaiele din tot județul. „Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Olt-Eco a semnat astăzi (n.red. – miercuri) contractul privind colectarea deșeurilor. În ceea ce privește administrarea gropii, deja contractul fusese semnat. Astăzi (n.red. – miercuri) avem și colectarea semnată. Câștigătorii au un termen în care să preia și să dea drumul la acest proiect. Sperăm ca de la 1 ianuarie să fie funcțional”, a spus Marius Oprescu, președintele CJ Olt.

Rosal va colecta deșeurile din orașe, dar și din toate comunele județului, atât din poartă în poartă cât și de la punctele fixe, unde vor fi amplasate containere pentru deșeurile voluminoase.

Articolul precedentDascălul protestatar din Poboru s-a întors la catedră: „O angajată din minister mi-a atras atenția că nu mă plâng la președinte”
Articolul următorEvaziune de peste 4,5 milioane lei cu maşini second hand. Poliţiştii au făcut nouă percheziţii în două localităţi din Olt