Elevii din Teslui au avut parte de o vacanță distractivă și plină de experiențe frumoase. S-au întrecut în competiții sportive, au mers la plajă, au învățat engleză prin jocuri și au pregătit pizza și salată de fructe. Toate aceste activități au avut loc în cadrul Școlii de vară, acțiune organizată pentru al doilea an consecutiv în școala lor.

În colaborare cu Inspectoratul Școlar, Muzeul Județean și Biblioteca Județeană, cadrele didactice al școlii din Teslui au organizat în  această vară activități antrenante și relaxante cu elevii. Astăzi s-au distrat împreună la Clubul Nautic, unde au luat cu asalt plaja și piscinele, dar și terenul de fotbal.

Profesorii au fost tot timpul alături de cei mici, să se asigure că se distrează și învață lucruri noi în cadrul Școlii de vară, un proiect care s-a desfășurat cu succes și anul trecut, la Teslui. „Activitățile sunt diverse, creative și educative. Dorim să scăpăm de rutina zilnica a copiilor, calculatorul. Copiii sunt încântați, profesorii care au participat la acest proiect sunt experimentați. Am colaborat foarte bine pe parcursul celor doi ani și vom continua și în anii următori”, a spus Claudia Dobrin, profesor Școala Gimnazială Teslui

Atât de îndrăgit de copiii, proiectul va continua și în următorii doi ani. Cadrele didactice promit că vor organiza din nou competiții, jocuri și vizite educative care să îi încânte pe copii.

Articolul precedentS-a salvat în ultimul moment după ce maşina i-a luat foc în mers – VIDEO
Articolul următorPompierii şi jandarmii olteni, dotări printr-un proiect România-Bulgaria de aproape un milion de euro