Societățile care au contracte de deszăpezire pe drumurile județene au acționat noaptea trecută și în această dimineață pentru ca circulația rutieră să fie acesta cât mai puțin de zăpadă. Reprezentanții Consiliului Județean verifică modul în care acționează utilajele de deszăpezire.

Stratul de zăpadă a măsurat între 15 și 20 de centimetri pe drumurile din județ, spun drumarii, care au acționat cu trei tipuri de utilaje pentru curățare carosabilului. „S-a acționat cu 10 auto cu lamă, 5 tractoare cu lamă și 10 buldoexcavatoare. Nu au fost probleme, nu au fost drumuri blocate. Zăpada a fost umedă și nu a creat probleme. A viscolit puțin în zona de răsărit, pe la Izvoare, Stoicănești, Radomirești”, a spus Cornel Motoi, directorul Direcției Tehnice a Consiliului Județean.

În total, 40 de tone de sare și nisip au fost împrăștiate pe carosiabil, pentru a topi zăpada. Județul este împărțit în patru zone, în fiecare dintre acestea acționând câte o societate. Patru inspectori ai Consiliului Județean au misiunea să verifice dacă deszăpezirea este făcută conform contractului.

Articolul precedent16 utilaje și 100 de muncitori, pe străzile Slatinei, la deszăpezire
Articolul următorCondamnaţi definitiv pentru că au vândut droguri copiilor. Unul dintre traficanţi, brancardier la Spitalul Slatina