Clubul Sportiv Municipal Slatina a premiat astăzi cei mai buni sportivi ai anului din cadrul secţiilor de handbal, fotbal, atletism, tenis de masă, box, karate şi lupte greco-romane.

Handbalista Lorena Ostase, tenismena Adina Diaconu, pugilista Alexandra Gheorghe, luptătorul Andrei Barbul, atletul Andrei Ionuț Neagoe, karatistul Bogdan Păun și fotbalistul Grigore Ceapă sunt sportivii legitimați la CSM Slatina, care au fost recompensați de conducerea clubului cu trofee, diplome și premii în bani.

Directorul Clubului Sportiv Municipal, Cătălin Ilie, i-a felicitat atât pe sportivi cât și pe antrenorii lor și i-a asigurat că vor beneficia în continuare de susținea clubului. „Îi felicit și apreciez enorm dedicarea și efortul pe care le depun, pentru fiecare dintre ramurile sportive pe care le conduc. Premierea celui mai bun sportiv al anului pe fiecare ramură este o decizie pe care am luat-o împreună cu domnii antrenori, fiecare dintre dânșii propunând sportivul anului. Știu că este o muncă asiduă, cu sacrificii, pentru a ocupa cel mai înalt loc pe podium. Felicit sportivii noștri pentru rezultate. Ei mă fac să fiu mândru că reprezint această instituție și conduc Clubul Sportiv Municipal”, a spus directorul CSM.

Articolul precedent15 localităţi din Olt, fără curent electric. Circa 25.000 de oameni sunt afectaţi
Articolul următorHandbalistele de la CSM Slatina, Moș Crăciun pentru copiii cu dizabilități