Care of a patient

Numărul oltenilor cu gripă scade, de la o săptămână al alta, după cum rezultă din statisticile Direcției de Sănătate Publică. Și cazurile noi de infecții respiratorii sunt mai puține decât în perioada anterioară.

În perioada 18- 24 februarie, numărul total de cazuri de infecții respiratorii acute (gripă clinică, infecții acute respiratorii si pneumonii) înregistrat la nivelul judțtului Olt a fost de 1.272, cu 45,96% mai mic comparativ cu cel înregistrat în aceeași săptamână a sezonului precedent ( 2.354  ) și cu 44,67 % mai mic comparativ cu cel din săptamâna anterioară (2.272 ).

Numărul cazurilor de gripă confirmate a ajuns la 164, fiind înregistrate și șapte decese în județul Olt. Chiar dacă numărul îmbolnăvirilor noi este mai mic, se mențin restricțiile în unitățile sanitare. „ Referitor  la măsurile generale în rândul populației, măsurile luate în unitățile sanitare cu  paturi, măsurile de prevenție specifice colectivităților, în vederea limitării răspândirii numărului de îmbolnaviri se va aplica în  continuare, până la  noi dispoziții.”, au transmis reprezetanții Direcției de Sănătate Publică.

 

Articolul precedentA ucis cu autoutilitara o tânără de doar 24 de ani şi a fost condamnat cu executare. Acum CONSTESTĂ pedeapsa
Articolul următorMai multe spații verzi în Slatina. Ce investiție derulează primăria în această perioadă