Peste 120 de polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și echipe ale Serviciului de Acțiuni Speciale Olt, cu sprijinul celor din Teleorman, al piloților din cadrul Inspectoratului General de Aviație, au desfășurat în această după-amiază activități de căutare în zona Gârcov. Aici a fost identificat, cu puțin timp în urmă, o mașină în care se presupune că erau tinerii evadați ieri din Centrul pentru Măsuri Educative Buziaș, județul Timiș.

Acțiune de amploare a polițiștilor și jandarmilor olteni în această după-amiază, în zona de sud a județului. O mașină în care se presupune că se află tinerii evadați ieri din centrul pentru măsuri educative din Timiș a fost văzută la Gârcov, în apropiere de Corabia. Oamenii legii au tras focuri de armă pentru a-i opri pe fugari, însă aceștia s-au ascuns într-o zonă împădurită.

„…polițiștii au observat, pe raza localității Gârcov, din Olt, un autoturism despre care existau informații cu privire la faptul că ar fi fost folosit pentru deplasarea celor în cauză. „În timp ce verificau împrejurimile, polițiștii au observat doi tineri cu semnalmentele celor căutați, iar la vederea forțelor de ordine, aceștia au fugit într-o zonă împădurită. Au fost efectuate două focuri de avertisment cu armamentul din dotare, în plan vertical”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Oamenii legii continuă căutările, în zonă fiind așteptat și un elicopter. Se pare că cei doi tineri au fugit cu un Mercedes cu numere de Timiș.

Articolul precedentFocuri de armă pentru prinderea tinerilor evadaţi din Timiş. Văzuţi de poliţişti într-o pădure din apropierea unei comune din Olt
Articolul următorTinerii evadați dintr-o școală de corecție din Timiș, prinși în Olt