Cei doi tineri evadaţi din Centrul pentru Măsuri Educative Buziaș, județul Timiș, au fost depistaţi într-o zonă împădurită de lângă localitatea Gârcov din judeţul Olt. Poliţiştii au tras focuri de avertisment, însă urmăriţii le-au scăpat.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că activităţile de căutare sunt desfăşurate de peste 120 de polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și echipe ale Serviciului de Acțiuni Speciale Olt, cu sprijinul colegilor din Teleorman, al piloților din cadrul Inspectoratului General de Aviație și împreună cu voluntarii Asociației „Rescue 4×4”, folosind inclusiv câini de urmă.

În urmă cu aproximativ două ore, polițiștii au observat, pe raza localității Gârcov, un autoturism despre care existau informații cu privire la faptul că ar fi fost folosit pentru deplasarea celor în cauză.

În timp ce verificau împrejurimile, polițiștii au observat doi tineri cu semnalmentele celor căutați, iar la vederea forțelor de ordine, aceștia au fugit într-o zonă împădurită.

Au fost efectuate două focuri de avertisment cu armamentul din dotare, în plan vertical. În urma acestora nu au rezultat victime sau pagube materiale.

„Se continuă căutările în vederea depistării celor două persoane evadate”, a declarat reprezentantul IPJ Olt.

Articolul precedentSute de tineri din comunitățile marginalizate din Olt, ajutați să se angajeze
Articolul următorImagini de la operațiunile de căutare din Gârcov. Tinerii au fost văzuți într-un Mercedes cu numere de Timiș