Bărbatul care, duminică dimineaţa, a tâlhărit o sală de jocuri din Caracal a reuşit, în urmă cu câteva minute, să fugă din sediul poliţiei din municipiul oltean.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că activităţile de căutare a bărbatului în vârstă de 22 de ani sunt desfăşurate cu „forţe sporite”.

„În urmă cu aproximativ 15 minute, bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie din această dimineață a fugit din sediul Poliției Municipiului Caracal. Forţe sporite din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt sunt angrenate în activități de căutare”, a precizat reprezentantul IPJ Olt.

Totodată, potrivit sursei citate, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Olt a dispus verificări interne cu privire la modul de acțiune a polițiștilor responsabili.

Tânărul în vârstă de 22 de ani a tâlhărit, duminică dimineaţa, o sală de jocuri din Caracal, şi a reuşit să fugă cu aproximativ 9.000 de lei după ce a ameninţat o angajată cu o sticlă de bere.

Tânărul a fost identificat ulterior de poliţişti şi dus la audieri, la sediul Poliţiei municipiului Caracal, de unde a reuşit să scape.

 

Articolul precedentPrezenţă de vot de peste 100% într-un sat din Olt
Articolul următorÎncepe Săptămâna Fructelor și Legumelor Donate