Aproximativ 60 de costume populare de colecţie şi mai multe trofee şi diplome obţinute de cântăreaţa Emilia Dorobanţu, de-a lungul carierei sale, au fost arse de incendiul care, joi seara, a cuprins casa  părinţilor săi.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu, a declarat că la locul incendiului au fost alocate, progresiv, patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime, un echipaj SMURD și trei autospeciale pentru primă intervenție.

„În momentul sosirii primelor echipaje, incendiul se manifesta violent, cu flacără și degajări mari de fum, la acoperișul casei și la bunurile aflate în încăperile de la etajul locuinței. Pompierii au acționat pentru izolarea și lichidarea incendiului, dar și pentru protejarea vecinătăților. Pe timpul intervenției au fost evacuate din locuință și cinci butelii de aragaz”, a declarat Băsăşteanu.

Militarii au acționat aproximativ cinci ore pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative.

În urma incendiului au ars acoperișul locuinței, pe aproximativ 250 de metri pătrați, materiale textile, mobilier, obiecte personale, electronice și electrocasnice.

„Cauza probabilă a izbucnirii incendiului, stabilită în urma cercetării la fața locului, a fost supraalimentarea centralei termice”, a mai declarat Alin Băsăşteanu.

Articolul precedentVila care arde la Curtişoara este casa părintească a cântăreţei Emilia Dorobanţu
Articolul următorAccident în apropiere de Slatina. Trei maşini implicate