Un bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Vâlcele, a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţiştii olteni şi urmează să fie prezentat unei instanţe cu propunerea de arestare preventivă pe 30 de zile după ce a fost depistat, în două rânduri, la volanul unui autoturism neînmatriculat, fără permis şi sub influenţa alcoolului.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, a declarat că bărbatul a fost reţinut de polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Coteana.

Totul a început în 27 octombrie 2019, când tânărul acesta a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, fără a poseda permis de conducere și sub influența băuturilor alcoolice, pe drumul județean DJ 546, în comuna Brebeni. Ulterior, la data de 1 februarie 2020, acesta a fost depistat pe raza comunei Vâlcele, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat și fără a poseda permis de conducere.

„Bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt”, a declarat reprezentantul IPJ Olt.

Tânărul este acuzat de săvârșirea de infracțiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice şi urmează să fie prezentat unei instanţe de judecată cu propunera arestării preventive pentru 30 de zile

Articolul precedentŞofer din Caracal, accident în Dolj. S-a răsturnat cu maşina pe plafon, după ce a derapat
Articolul următorUrmărit naţional din Caracal, fugărit de poliţişti doi kilometri, prin oraş, înainte de a fi prins şi încătuşat