Preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu, a declarat joi că rotativa premierilor va avea loc, însă nu este o dată stabilită la nivelul Coaliţiei. În ceea ce piveşte prezenţa unui reprezentant al organizaţiei în viitorul executiv el nu s-a pronunţat.

Marius Oprescu spune că rotativa de la nivelul Guvernului se va face.

„Cu siguranţă, această rotativă va avea loc. Nu este o dată stabilită”, a declarat el.

Totodată, liderul PSD Olt spune că organizaţia judeţeană îşi doreşte un reprezentant în viitorul Executiv.

„Dacă m-aş pronunţa de acum, n-ar fi coleg faţă de colegii mei. Ştiţi foarte bine că Oltul, fiind unele dintre judeţele fruntaşe din cadrul PSD, vom încerca să avem oamenii în structurile naţionale”, a declarat Marius Oprescu.

Chestionat cu privire la listele partidului pentru alegerile de anul viitor, preşedintele PSD Olt a declarat că încă este prematur pentru o discuţie concretă.

„Nu avem niciun fel de discuţii, în acest moment. Până la parlamentare mai este un an jumătate şi cred că cel mai important este să ne facem treaba atât la nivel naţional, dar şi local, în faţa cetăţenilor care ne-au acordat votul şi vom vedea la momentul respectiv dacă lista va rămâne în aceeaşi formă sau dacă va suferi modificări”, a conchis Marius Oprescu.

Sursa: Realitatea de Olt

Articolul precedentBărbat din Giuvărăşti, reţinut pentru pescuit electric pe râul Olt, după intervenţia poliţiştilor cu focuri de armă (VIDEO)
Articolul următorCARAVANA ANTIMAFIA – prima oprire: județul Tulcea. Anca Alexandrescu: Dimensiunea MAFIEI și a FURTULUI este uriașă. Vom continua campania până în 2024