Un adolescent în vârstă de 15 ani, din Slatina, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, marţi, fiind acuzat de furt şi conducerea unui autoturism fără permis, după ce, la începutul lunii martie, împreună cu un amic, a furat o autoutilitară de pe strada Aleea Rozelor din localitate.

Cei doi minori au fost identificaţi de oamenii legii, luni, iar pentru cel de 15 ani s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore. Marţi, el a fost prezentat magistraţilor Judecătoriei Slatina, care au emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

La începutul acestei luni, proprietarul unei Dacia Papuc a solicitat ajutorul poliţiştilor, când a observat că maşina sa nu mai era parcată pe strada Aleea Rozelor, din Slatina. La scurt timp, oamenii legii au identificat maşina, care fusese abandonată de hoţi.

Poliţiştii au stabilit că în perioada 2018-2019, cei doi minori au mai furat şi alte autoturisme de pe raza municipiului, pe care le abandonau când rămâneau fără combustibil. Toate maşinile furate de cei doi au fost găsite ulterior.

 

Articolul precedentO primărie din Olt cumpără tobogane la suprapreţ
Articolul următorCanalizare și în comunele mici ale județului. Cinci proiecte, pe lista de așteptare