Strada construită la capătul Parcului Tineretului, care leagă Artileriei de Tunari, se va numi Aleea Eroilor. Proiectul de atribuire a numelui noii străzi va fi supus dezbaterii Consiliului Local Slatina, în ședința următoare.

„În urma sondajului realizat de Primăria municipiului Slatina, privind numele parcului
nou înființat și având în vedere rezultatul strâns legat între Eroilor și Parcul Tineretului,
propun atribuire nume de stradă, străzii nou create între strada Tunari și strada Artileriei,
având o lungime de 325ml. Având în vedere cele mai sus expuse, supun analizei si aprobării Consiliului Local proiectul de hotărâre referitor la atribuire denumire de strada Aleea Eroilor”, explică autoritățile.

Aleea Eroilor este gândită pe de o parte să preia mașinile care parcau înainte pe Artileriei, aici fiind liber la parcare și în tipul zilei, iar de pe altă parte pentru a asigura accesul rapid între străzile Tunari și Artileriei. Atunci când sunt organizate manifestări publice cum sunt spetacolele sau diverse festivaluri, tronsonul este închis traficului auto.

Pentru ca strada respectivă să fie denumită oficial Aleea Eroilor, e nevoie de o aprobare în acest sens din partea consilierilor locali.

 

Articolul precedentÎncă doi agenţi de pază, sub control judiciar, în urma scandalului de la Caracal
Articolul următorDeputat din Olt, despre examenul de rezidenţiat: Am oprit acest joc politic mărunt făcut de candidatul Iohannis