Încă doi bodyguarzi ai firmei controlate de Remus Rădoi, zis Codiţă, din Caracal, au fost plasaţi sub control judiciar pentru 60 de zile, ei fiind bănuiţi că au participat la scandalul din urmă cu o săptămână, când trei tineri au fost bătuţi, iar un copil a inhalat spray lacrimogen.

În urma scandalului de săptămâna trecută, alte patru persoane au fost plasate sub control judiciar pe 60 de zile, după ce iniţial au fost reţinute de poliţişti.

„În continuarea cercetărilor efectuate in dosarul penal deschis cu privire la conflictul din noaptea de 24 octombrie de pe raza municipiului Caracal şi a administrării probatoriului în cauza, prin ordonanţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal din data de 28 octombrie, încă doi bărbaţi, cu vârstele de 34 şi 36 de ani, din municipiul Caracal, au fost plasaţi sub control judiciar pentru 60 de zile. AceŞtia sunt angajaţi ai firmei de pază şi sunt bănuiţi că au participat la conflictul respectiv. Dosarul penal se află în instrumentarea Poliţiei Municipiului Caracal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie înaintat Parchetului cu propunerile legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Joi seara, mai mulţi agenţi ai firmei de pază controlate de Remus Rădoi, zis Codiţă, au bătut un tânăr, iubita acestuia şi sora femeii.

Bărbatul şi cele două femei ar fi intrat mai întâi în conflict cu trei dintre agenţii firmei de pază, potrivit unor surse. Ulterior, aceştia şi-au chemat şi alţi colegi şi au folosit şi spray-ul iritant lacrimogen, fără să ţină cont că de faţă era şi un copil în vârstă de doar trei ani.

În urma evenimentului, copilul a acuzat probleme respiratorii din cauza spray-ului şi a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.

Articolul precedentUn important lanţ hotelier vine în Slatina
Articolul următorAleea Eroilor, o nouă stradă în Slatina. Sunt mai multe locuri de parcare în zonă