Ministerul de Interne a informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal cu privire la agentul din cadrul IPJ Olt care a preluat apelul de la 112 făcut de Alexandra Măceşanu, adolescenta în vârstă de 15 ani, ucisă de monstrul din Caracal.

Potrivi unui comunicat remis, luni, de Ministerul Afacerilor Interne, Corpul de control al ministrului a propus, şi cercetarea prealabilă față de cinci ofițeri și trei agenți.

În același timp, a fost informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal pentru a analiza și dispune cu privire la situația de fapt reținută în sarcina agentului din cadrul IPJ Olt care a preluat apelul de la 112.

La finalul săptămânii trecute, ministrul afacerilor interne, Nicolae Moga, a dispus: încetarea împuternicirii inspectorului şef al IPJ Olt, Cristian Voiculescu, precum şi a celor doi adjuncți ai acestuia, Nicolae Alexe şi Ionuţ Sîrbu, şi schimbarea din funcție a şefului Poliției municipiului Caracal, precum şi a adjunctului acestuia.

În funcția de inspector şef al IPJ Olt a fost împuternicit comisarul-şef  Vasile Armaşu, director al Direcției de Ordine Publică, din cadrul IGPR.

„Totodată, ministrul Nicolae MOGA a dispus noului inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Olt măsuri urgente pentru evaluarea eficienței actului managerial de la toate subunitățile de poliție din județul Olt, în urma căreia să ia toate măsurile necesare pentru asigurarea unui serviciu polițienesc de calitate”, se arată în comunicatul citat.

Articolul precedentTrafic rutier blocat, luni dimineaţa, între Slatina şi Craiova
Articolul următorDetalii CUTREMURĂTOARE. Un poliţist le-a cerut procrurorilor să apeleze el la 112 şi să reclame o altercaţie domestică, pentru a se intra mai repede în „Casa Groazei” din Caracal