Reprezentanţii Companiei Naţionale Poşta Română (CNPR) asigură că oamenii din Balş şi din localităţile apropiate îşi vor primi pensiile la timp, deşi o maşină companiei a fost jefuită, luni dimineaţa, un bărbat reuşind să fugă cu suma de 205.000 lei.

Claudia Bibire, din cadrul CNPR, a asigurat că nu vor fi probleme în livrarea pensiilor de către poştaşi.

„Oamenii îşi primesc pensiile. Nu există nicio problemă în livrarea pensiilor, noi ne-am asumat acest lucru. Oamenii îşi vor primi pensiile la timp, conform calendarului de distribuire. Nu vor fi probleme”, a declarat ea.

Totodată, reprezentanţii Companiei au demarat o anchetă internă care îi priveşte pe cei doi angajaţi ai Poştei care se aflau în maşină, în momentul jafului.

„S-a demarat, ieri, o cercetare internă a celor doi angajaţi, aşa cum este şi normal. Mergem şi noi pe fir, încercăm să vedem ce s-a întâmplat acolo. Aşteptăm rezultatul acestei cercetări”, a mai declarat Claudia Bibire.

În maşina de Poştă care a fost jefuită, luni dimineaţa, în oraşul Balş erau doi angajaţi, dar hoţul l-a agresat doar pe unul dintre ei, potrivit unor surse, în timp ce celălalt a sunat la 112.

Aceleaşi surse spun că, în momentul jafului, maşina era parcată în apropiere de sediul Poştei din Balş, dar într-o zonă care nu este acoperită de camerele de supraveghere.

Autorul jafului şi-a tras pe faţă tricoul şi l-a lovit cu pumnul în faţă pe unul dintre cei doi angajaţi, a luat geanta cu bani şi a fugit. Celălalt a avut timp doar să sune la 112.

Maşina de Poştă se întorcea de la Craiova, cu corespondenţă şi banii de pensii pentru mai mulţi pensionari din Balş şi zonele adiacente.

Potrivit unor surse, atacatorul a reuşit să fugă cu suma de 205.000 lei.

 

Articolul precedentFinal de sezon la Plaja Olt. Număr record de clienți
Articolul următorMinisterul Apelor și Pădurilor, campanie de informare a fermierilor olteni despre gestionarea gunoiului de grajd