Firma de spații verzi a Slatinei, Dezvoltare Urbană, plantează arbori și arbuști exotici în parcul de la Casa Tineretului, aflat în reabilitare. Cireși japonezi, ginkgo biloba, un arbore de lalea, dar și salcâmi globulari și arbori de catalpa vor înfrumuseța această zonă, a cărei înfățișare a fost complet schimbată.

Cu alei pavate, mobilier urban nou și spații verzi refăcute, parcul de la Casa de Cultură a Tineretului e gata să primească vizitatori. Lucrările au fost realizate de firma de spații din subordinea primăriei, Dezvoltare Urbană Slatina, care a achiziționat și plante exotice pentru decorarea acestei zone. „Primăria Municipiului Slatina, prin firma subordonată, Dezvoltare Urbană Slatina, continuă lucrările de reabilitare ale parcului din fața Casei de Cultură a Tineretului
Doar în această zonă s-au plantat, 4 salcâmi globulari, 9 cireși japonezi, 14 arbori catalpa, 3 ginkgo biloba, 4 stejari, un tei si un arbore de lalea. În total s-au plantat 36 de arbori și 2800 de panseluțe.
De asemenea, pe întreaga suprafața a parcului, s-a semănat gazon, s-a implementat un nou sistem de irigații și un nou sistem de iluminat”, precizează autoritățile din Slatina.

Reabilitarea zonei a durat aproximativ o lună și era o investiție absolut necesară, au explicat autoritățile, care au precizat că în acest parc nu au mai fost făcute lucrări de modernizare în ultimii ani.

Articolul precedentGest de neînţeles al unui bărbat din comuna Brebeni. Cum a fost găsit în podul casei
Articolul următorProblemele Sistemului informatic al Cazierului Judiciar, remediate