Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din comuna Brebeni, s-a sinucis, marţi dimineaţă, fiind găsit spânzurat în podul casei.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că poliţiştii sunt încă la faţa locului, pentru cercetări, însă nu există urme de violenţă.

„În urma unui apel prin SNUAU 112, prin care a fost sesizată o sinucidere, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Brebeni s-au deplasat de îndată la fața locului în vederea efectuării de verificări. Se pare că bărbatul în vârstă de 50 de ani, din comuna Brebeni, s-ar fi sinucis prin spânzurare. Cadavrul nu prezintă urme de violenţă. Polițiștii sunt încă la fața locului unde desfășoară cercetări. Cadavrul va fi transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei”, a declarat reprezentantul IPJ Olt.

Surse locale au declarat pentru realitateadeolt.net că bărbatul în vârstă de 50 de ani locuia doar cu mama sa, familia sa – soţia şi doi copii majori, fiind plecată în străinătate. Gestul bărbatului de a-şi pune capăt zilelor a surprins pe toată lumea, pentru că era un om plin de viaţă, lucra şi era sociabil.

Articolul precedentUn bătrân din Olt a murit, la zece zile după ce a fost bătut cu bestialitate şi lăsat în frig o noapte întreagă
Articolul următorArbori și arbuști exotici în parcul de la Casa Tineretului