Doi bărbați s-au înecat astăzi, unul în Olt la Fărcașele și altul în Dunăre, la Gura Padinii. La Fărcașele, victima este un bărbat în vârstă de 46 de ani și se afla la pescuit, iar cel din Gura Padinii este un tânăr de 24 de ani care ar fi alunecat în apă în timp ce se afla cu soția sa la un grătar.

Bărbatul înecat în Olt a fost scos la mal de echipajele de scafandri ale ISU Olt și resuscitat apoi de paramedicii SMURD și un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanță.

Patru ore mai târiu, a fost anunțat un alt incident similar, la Dunăre. „PERSOANĂ POSIBIL ÎNECATĂ ÎN DUNARE LA GURA PADINII. La fața locului s- au deplasat pompierii Det. Caracal cu o ambarcațiune cu motor și o autospecială de prima intervenție și comanda, o autospecială de stingere și o ambulață SMURD de la Garda Visina și echipajul de scafandri al ISU Olt. Se acționeză cu barca de la Det. Caracal, 2 bărci de la Poliția de Frontieră și 1 barcă pescarească”, au anunțat pompierii.

La fața locului au ajuns imediat și scafandrii, victima fiind găsită după aproximativ o oră de căutări. A fost resuscitat de cadrele medicale, încă fără rezultat.

 

 

Articolul precedent„10 pentru siguranţă”, campanie susţinută în şcolile din judeţ
Articolul următorJaf în Olt. Maşină a Poştei Române, „prădată“ de un bărbat care a fugit cu 200.000 lei