Portalul instanţelor de judecată din România nu mai este funcţional de peste 48 de ore.

Chiar dacă mii de români sunt interesaţi de procesele pe care le au pe rolul instanţelor de judecată, nimeni nu pare interesat de acest aspect.

Vineri dimineaţă, la prima oră, portalul nu era funcţional.

Astfel, de două zile, cei interesaţi să îşi verifice eventualele modificări din litigiile pe care le au pe rolul instanţelor din România stau şi aşteaptă până în momentul în care vreo persoană din cadrul ministerului de resort va sesiza faptul că saitul este nefuncţional.

Cel mai probabil, până la o eventuală reparare a portalului vor mai trece cel puţin 48 de ore, având în vedere, nu-i aşa?!, că este sfârşit de săptămână şi funcţionarii sunt liberi.

Pe lângă faptul că saitul este nefuncţional, cei care au anunţat acest lucru chiar când încerci să intri pe el par a fi certaţi cu limba română, scriind „mentananţă”, în loc de „mentenanţă”, iar în loc de „Portalul nu funcţionează”, au notat „Portal nu funţionează”.

Amintim că, în ultimul deceniu, statul român a investit milioane de euro pentru a „îmbunătăţi” modul în care Justiţia este percepută de către cetăţeni.

Astfel, foarte mulţi bani au fost băgaţi într-un sait care nu funcţionează aşa cum ar trebui.

Cei de la Direcţia Tehnologia Informaţiei, din cadrul Ministerului Justiţiei, le recomandă justiţiabililor, într-un final: „Vă rugăm să reveniţi în câteva ore!” Acum, sintagma „câteva ore” poate însemna orice…

 

Articolul precedentUn vânător s-a împuşcat în picior cu arma personală în timpul unei partide de vânătoare
Articolul următorTânăr de 18 ani prins sub un mal de pământ. Nu s-a mai putut face nimic