Un bărbat în vârstă de 74 de ani, din Slatina, a fost găsit mort în apartamentul în care locuia alături de soţia sa, în vârstă de 75 de ani, de pe strada Aleea Plopilor. Femeia era imobilizată la pat şi a stat cu soţul mort în baie timp de trei-patru zile. Ea a fost dusă la spital.

Vecinii bătrânilor au fost cei care au sunat la 112 după ce nu l-au mai văzut pe bărbat şi din apartament a început să vină miros de putrefacţie.

Bărbatul era cel care îşi îngrijea soţia imobilizată la pat. Ea a stat cu soţul mort în casă timp de trei-patru zile. Ea a fost transportată la spital.

„Solicitarea a fost făcută de vecini, care nu l-au mai văzut pe proprietar, 74 de ani, de mai multe zile și au simțit miros din apartament. Bărbatul a fost găsit decedat, în descompunere, în baie. În apartament locuia și soția, imobilizată la pat, găsită conștientă, confuză, preluată de echipajele medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Sursa: Realitatea de Olt

Articolul precedentSlatina: Controverse după ce o clădire nouă a fost construită în apropierea unor imobile monument istoric
Articolul următorAgenția Europeană a Medicamentului a decis: Vaccinul AstraZeneca este SIGUR și EFICIENT