Sediul Camerei de Comerț Industrie și Agricultură Olt a salvat de la executare sediul  de pe Bulevardul Nicolae Titulescu, din Slatina, scos la licitație de Fisc la sfârșitul anului trecut. Instituția avea de plătit datorii de 100.000 lei, care nu au putut fi eșalonate pentru că imobilul nu deținea documente de proprietate, după cum a explicat directorul Dorel Mocan.

Din TVA și contribuțiile pentru salarii ale angajaților, Camera pentru Comerț, Industrie și Agricultură Olt a acumulat datorii la Fisc, anul trecut. Pentru recuperarea sumelor, Administrația Finanțelor Publice Olt a publicat zilele trecute anunțul de vânzare pentru sediului instituției datoare. Clădirea, cu o suprafață de 382 de metri pătrați, se află pe Bulevardul Nicolae Titulescu și a fost evaluată la 1,2 milioane de lei. La primele două termene ale licitației nu s-a prezentat nici un cumpărător, iar până la organizarea următoarelor ședințe de vânzare instituția și a achitat datoriile.

„Referitor la litigiul din luna noiembrie a anului trecut, în ceea ce privește situația clădirii Camerei de Comerț, problema a rezolvată, așa cum promiteam că în maxim o lună se va soluționa”, a declarat Dorel Mocan, directorul Camerei de Comerț Olt.

Articolul precedentTeste de pestă porcină în laboratorul Direcției Sanitare Veterinare Olt
Articolul următorElevii olteni încep noul an în şcoli fără sursă de apă potabilă, gard împrejmuitor sau toalete