Trei persoane au ajuns la spital rănite și patru mașini au fost avariate în urtma unui accident rutier care s-a pordus ieri după-amiază, pe DN 65, la Scornicești. Un șofer neatenta  zibit o mașină care circula în fața sa, iar aceasta a intrat pe contrasens unde a lovit alte două autoturisme. 

„Un bărbat, de 38 de ani, din județul Călărași, în timp ce conducea un ansamblu de vehicul, din direcția Slatina – Pitești, nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers față de autoturismul care circula în fața sa, condus de un bărbat, de 33 de ani, din orașul Scornicești, lovindu-l și proiectându-l pe sens opus, unde a fost lovit de alte două autoturisme, conduse de 2 persoane, de 31 de ani și, respectiv 36 de ani, ambele din județul Dolj”, a anunțat Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a IPJ Olt.

În urma impactului, bărbatul din Scornicești, un pasager din autoturismul acestuia, în vârstă de 30 de ani și o pasageră, în vârstă de 28 ani, dintr-unul din autoturismele înmatriculate în Dolj au fost răniți.

Victimele au fost transportate la Spitalul de Urgență Slatina, fără a necesita internarea.

Conducătorii auto nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Au fost întocmite acte procedurale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  vătămare corporală din culpă, au anunțat polițiștii.

Articolul precedentAteliere de vară în două grădinițe din Olt. Copiii primesc gratuit cărți de calitate
Articolul următorPesta porcină, confirmată într-o gospodărie din Olt. S-a trecut la uciderea preventivă