Fetiţa în vârstă de nouă ani cu dizabilităţi, de la un centru de plasament de tip familial din Balş, care a fost agresată de îngrijitoare, agresiunea fiind filmată, este internată la Spitalul de Psihiatrie „prof. dr. Obregia” din Bucureşti, pentru evaluare.

Directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului  (DGASPC) Olt, Rădiţa Piroşca, a declarat că este vorba despre o evaluare periodică.

„Nu este prima dată când merge la evaluare, deci nu e ca urmare a incidentului. Tânăra este evaluată periodic şi, neavând medic de gardă, a fost transferată la Bucureşti. Este o evaluare periodică”, a declarat Piroşca.

Cele două îngrijitoare au fost audiate de conducerea DGASPC Olt.

„Ancheta internă este în desfăşurare”, a mai precizat Rădiţa Piroşca.

O fetiţă în vârstă de nouă ani cu dizabilităţi, de la un centru de plasament de tip familial din Balş, a fost bătută de o îngrijitoare, agresiunea fiind filmată de un alt copil. Pe filmare se vede cum şi o altă îngrijitoare intervine, cele două femei ducând copilul pe sus într-o altă cameră. Şi poliţia a declanşat o anchetă în acest caz.

Articolul precedentColegiile naţionale din Olt revin la denumirea de liceu
Articolul următorSlatina: Deșeurile din construcții, depozitate în containere speciale. Amenzi de până la 2.500 lei pentru cei care nu respectă regula