Trei bărbaţi şi un adolescent din Olt sunt cercetaţi penal după ce au fost depistaţi de jandarmi, la pescuit, în perioada de prohibiţie.

Jandarmii au depistat, sâmbătă, doi bărbaţi în vârstă de 25 şi 26 de ani, pe malul stâng al râului Olt, în zona localităţii Tia Mare, în timp ce pescuiau cu ajutorul unei bărci pneumatice și a unei unelte de  pescuit comercial, confectionate din fir de plastic, în lungime de 200 metri, având atașate un numră de 60 cârlige de pescuit. Cei doi nu aveau autorizație de pescuit, fiind şi perioada de prohibiție.

De asemenea, un adolescent în vârstă de 16 ani şi un bărbat în vârstă de 41 de ani au fost depistați de jandarmi, pe contracanalul râului Olt,  în zona localităţii Berindei, județul Olt, în timp ce pescuiau cu ajutorul a două unelte de pescuit comercial tip prostovol, în lungime de 1,30 metri, fiecare.

Cei patru s-au ales cu dosar penal.

„În ambele cazuri s-au întocmit acte de constatare pentru săvârşirea faptelor. Uneltele de pescuit şi ambarcaţiunea au fost predate organelor de urmărire penală, pentru continuarea cercetărilor”, se arată într-un comunicat al Jandermeriei Olt.

Articolul precedentO şcoală din Olt, reabilitată din temelie
Articolul următorA vrut să-l omoare. Un băiat de 16 ani l-a înjunghiat pe altul de 14 ani