Noul prefect al județului, Angela Nicolae, a susținut astăzi prima conferință de presă, după numirea sa în funcție care a avut loc ieri. Este prima femeie prefect din istoria județului și a promis că va face tot posibilul să reziste într-o lume a bărbaților.

Numită la conducere Prefecturii Olt după ce fostul prefect Silviu Neacșu a fost eliberat din funcție, în urma tragediei de la Caracal, Angela Nicolae a vorbit astă pentru prima dată public. A organizat o conferință de presă și a vorbit despre formarea sa profesională, dar și despre ceea ce își propune să facă în calitate de prefect al județului. „Sunt funcționar public de carieră, am 17 ani de muncă în sistemul bugetar. Am pornit de la gradul debutant, promovând ulterior până am ocupat funcția de șef serviciu în aparatul de specialitate al Consiliului Județean.Am început la Casa Județeană de Pensii, o instituție foarte grea, un serviciu public deconcentrat din administrația publică centrală. În 2010 m-am transferat la Consiliul Județean Olt.

Sunt prima femeie prefect al județului Olt. Petru mine este onorant, le mulțumesc celor care au avut încredere în mine. Îmi propun să am curajul, puterea, priceperea, diplomația să rezist în această lume a bărbaților”, a declarat Angela Nicolae.

Articolul precedentMoarte cruntă pentru un bărbat din Olt: A fost lovit de un TIR, în timp ce lucra la un panou publicitar al unei staţii PECO, urcat într-o cupă de excavator
Articolul următorPrefectul județului, despre evenimentele de la Caracal: „Haideți să lăsăm instituțiile să își facă treaba!”