După ce și-a prezentat obiectivele pe care le are în calitate de prefect al județului, Angela Nicolae a vorbit și despre tragedia de la Caracal. Le-a cerut oamenilor să lase instituțiile statului să își facă treaba și și-a manifestat încrederea că cei vinovați vor plăti.

Numită la conducerea prefecturii Olt într-un moment în care românii își strigă nemulțumirile față de reacțiile întârziate și greșite ale autorităților în cazul de la Caracal, Angela Nicolae a făcut apel la calm și înțelegere. „La nivel local se înregistrează în acest moment o percepție negativă la adresa autorităților și instituțiilor statului, o neîncredere dublată de nemulțumire, furie, disperare, neputință, toate generate de evenimentele de la Caracal. În prezent suntem dezbinați.

Haideți să lăsăm instituțiile să își facă treaba. Există mecanisme prin care cei vinovați pot și vor fi trași la răspundere. Deja au fost luate primele măsuri. Aș vrea să mai precizez faptul că apelul la 112 salvează vieți. Dacă apelăm 112 pentru a adresa injurii operatorului, ținem linia ocupată pentru un copil, o femeie sau un copil sau un bătrân, pentru mama, pentru tatăl, pentru copiii noștri, pentru sora și fratele nostru, care ar avea nevoie de ajutor. Este un apel la calm. Rugămintea mea este să prezentați și aspectele pozitive, lucrurile bune, eforturile autorităților”, a spus nou prefect.

Articolul precedentCine este Angela Nicolae, prima femeie prefect din istoria județului
Articolul următorTelefonul Alexandrei Măceşanu, găsit într-un parc din Caracal