Proiectul construcţiei unei baze sportive cu nocturnă şi o tribună de 500 de locuri, la Drăgăneşti-Olt, a fost inclus pe lista-sinteză a obiectivelor de investiții din cadrul Subprogramului ”Complexuri sportive”, coordonat de Ministerul Dezvoltării, prin Compania Națională de Investiții.

Investiția face parte din planul Guvernului în vederea organizării Campionatului European de Fotbal din anul 2020. România și-a asumat construcția și modernizarea a 400 terenuri de fotbal.

Drăganești-Olt este printre primele localități din țară unde va fi construită o baza sportivă la standarde internaționale. Aceasta va cuprinde teren sportiv TIP 1, omologat UEFA și FRF, cu nocturnă și 500 de locuri pentru spectatori; miniteren sportiv tușat pentru minifotbal, handbal, tenis, baschet; clădire vestiare și administrativă și parcare pentru autovehicule și autocar

62 de complexuri sportive au fost incluse, prin ordin al ministrului lucrărilor publice, dezvoltării și administrației, pe lista-sinteză a obiectivelor de investiții din cadrul Subprogramului „Complexuri sportive”, coordonat de MLPDA, prin Compania Națională de Investiții.